SØVIND KRO​

​Malerier

Billederne her er ikke umiddelbart et udtryk for, hvad der er at finde "på hylderne" i Galleriet lige nu

 – men mere et udtryk for de forskellige serier af billeder, jeg gennem tiden har malet. 

Men ring eller skriv gerne, så kan jeg oplyse dig om jeg har noget hjemme i den stil du er interesseret i.

​URBAN VILLAGE

Naturen – farverne – temperaturen - duftene – lydene, samspillet mellem en samtale og en stemning danner for mig et helt logisk helhed, der bare MÅ udtrykkes i farver og på lærred.

Udlængsel og hjemvé – og så alt det ind i mellem.

Hvert eneste billede i serien af URBAN VILLAGES minder mig om et sted, en samtale, en musikstump, en udsigt eller et tiltrængt knus et sted i verden.

Et reklameskilt i Bremen, solnedgang over Havana, neonlysene i Niagara Falls, efterårsskoven i Toronto, varmen på Cuba, en muslingeskal ved fyret i Strib, duften af en kop kaffe på en café i Rom, solnedgang over Storebæltsbroen – ja også her kommer min inspiration fra til URBAN VILLAGES.

Cuba

Overalt på Cuba ser man bygningsværker fra en svunden tid – i 50’erne, da amerikanerne og russerne ”reagerede” på Cuba. Alle disse monumenter står stadig – nu i en tilstand af det skønneste forfald, der har inspireret mig til en hel række billeder i meget lyse farver.


Cuba står også for stærke farver, varme og skønne rytmer og det fornægter sig ikke i billederne.

På Cuba er alt anderledes. Her lever man livet i takt til salsarytmer - der er liv og glade dage overalt og ikke langt til et smil. 

Det er et land med mange dimensioner.
Et sted med tid og muligheder for fordybelse og masser af livsglæde. Håber og så du finder det i mine Cuba-billeder.

FlowerPower​​

Valmuer med et twist, summertime, BlomsterPoesi, Blomsterstemning, BlomsterStriber, Franske Anemoer, Tulipaner og meget mere der giver en duftende blomsterstemning – det er blomster med Power.

Blomster og naturen vil til stadighed være en inspirationskilde, der kommer tilbage i mine billeder. 

Blomster er dejlige at kigge på, at dufte til, at få foræret, at dyrke og at plukke – derfor kan jeg ikke lade være med at vende tilbage til en form for blomster eller blomsterinspiration i mine billeder.

New York​

Byen er stedet, hvor mange amerikanske kulturelle retninger er opstået i litteratur og visuel kunst, abstrakt ekspressionisme i malerkunst og hiphop-kulturen indenfor musik. Mine billeder fra New York serien er flygtige bobler af farver og stemninger fra pulsen af storbyen.

I Sensommeren 2010 var udstillede jeg en serie af Sæbebobler på Manhattan i Chelsea-området (også kaldet the Art-district) på Amsterdam Whitney Gallery. Det var en meget stor og spændende oplevelse, som siden har givet mig megen inspiration – især til at turde springe ud i projekter, selvom det af og til kan se ligt uoverskuelige ud til at starte med.

Sæbebobler er smukke, fantastiske, skrøbelige, foranderlige, barnlige og helt vidunderlige i farvespillet – det er noget en billedkunstner virkelig elsker

Mennesker Mødes​

Et smil på gaden i Havana, en stump jazz på en pub i Hamborg eller en gadesælger i Georgetown.. Et knus af en gammel bekendt i Paris.. 

Alt sammen små momenter der kan gøre mig helt beruset af en god følelse og overskudsramt.

ØJE-blikke​

​MAGISKE ØJEBLIKKE
Hvilken farve har Himmeriget – det har jeg af og til tænkt over.
Farven synes at skifte fra dag til dag.

”JEG HUSKER IKKE DAGE – MEN ØJEBLIKKE

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Uanset hvilke spørgsmål du har, står vi klar til at hjælpe dig. Ring til os, send en e-mail, eller besøg os personligt. 

Lad os sørge for, at dit ophold på Søvind Kro bliver en oplevelse ud over det sædvanlige.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Søvind Kro ApS

Telefon: 40 40 73 25

Undtagen mandag

E-mail: info@soevindkro.dk

Haldrupvej 5

8700 Horsens

Se rutevejledning

CVR-nummer: 36420685