SØVIND KRO​

menu

MENU IDÉER​

Arrangement med vin og mad skræddersyr efter dine ønsker, samt køkkenchefens råd om sæson og friske råvarer.


Vil vi altid gøre alt for sikre dig og dine gæster en god og smagfuld oplevelse på Søvind Kro og Galleri.


Vi laver derfor også gerne specialretter som glutenfri eller vegetarretter, det koster dog 50kr. oveni menu prisen pr. person.

Glæder kun selskaber på min. 15 personer og altid mod forudbestilling min. en uge i forvejen.

Der er også mulighed for at afhente maden på kroen, hvis dette skulle ønskes.​

FORSLAG TIL FORRETTER​

Lakseroulade m/ salat og sprødt

Bagt færøsk laks m/dijonmayo, salat samt dild

Torskecreme m/kapers, karse, syltet bøgehat og rugbrødschips

Rimmet laks med rygeostcreme og aguk


Blomkålssuppe med råmarineret laks, kørvelolie og friterede kapers


Tarteletter m/høns i asparges


Serranoskinke m/melon og salat


Laksemousse m/æblesalsa


Tunmousse m/rejer og caviar


Fisketallerken m/3 slags fisk og dressinger (tillæg 25 kr.)


Tapastallerken; 3 forretshapsere (tillæg 25 kr.)


Kr. 99,-

FORSLAG TIL HOVEDRETTER​

Unghanebryst m/ timiankartofler, sauté af grøntsager, ristede svampe og svampesauce

Glaseret skinke m/flødekartofler, selleri, æble,
svampe samt skysauce

Skinkesteg – honingmarineret med bagte rødder og kartofler

Gammeldags oksesteg m/ hvide kartofler, glaserede løg, bønner og kraftig oksestegsovs

Svinemørbrad stegt som vildt m/ klassisk tilbehør

Rosastegt oksesteg m/ udvalg af grønsager, små ristede kartofler, urter og rødvinssauce

Ølmarineret grill kølle m/ sæson grønt, timian kartofler og sauce

Lammekølle m/svamperisotto og tilbehør.

Oksemørbrad m/ kartoffelkage, svampeterrin,
sæson grønt og rødvinssauce (tillæg 50 kr.)

Lammefrikadeller m/melonsalat, aioli og krydderkartofler.

Kr. 255,-

Hovedretten kan også serveres som buffet m/2 salgs kød, kartofler, tilbehør og sauce.

FORSLAG TIL DESSERTER​

Isroulade m/bærpuré

Chokolade cheesecake (saltkaramel) og knas

Chokoladekage m/is

Pocheret/syltet pærer m/hasselnødder – ingefærskum og vanilje is

Citronfromage

Lun pære- eller æbletærte m/softice

Pandekager m/bær og is

Gammeldags æblekage m/flødeskum og knas (portionsanrettet)

Panna Cotta m/bærsirup

Trifili af sæsonens frugter/bær

Cheesecake m/citronglaze bærkompot og marengsknas

Islagkage m/bær

Tiramisu

Desserttallerken m/3 desserter (tillæg 25 kr.)

Ostetallerken m/3 udvalgte oste og frisk frugt (tillæg 25 kr.)


Kr. 89,-

FORSLAG TIL NATMAD

Aspargessuppe m/aspargesnitter og kødboller


Gulerodssuppe m/ bacon og koriander


Hønsekødsuppe m/ køb- og melboller


Æggekage m/bacon, rugbrød, tomater og purløg


Hotdogs m/ tilbehør

Bruchettas


Biksemad m/ spejlæg


Tarteletter m/ høns i asparges


Frikadeller med kold kartoffelsalat


Pålægsbrædt m/ div. kropølser og oste (tillæg 40 kr.)

Kr. 99,-

KAFFEBORD

I forbindelse m/ menu

Kaffe/the m/ småkager, små chokolader – Kr. 46,-


Kaffe/the med kransekager og småkager – Kr. 65,-


Tærte (f.eks valnøddetærte eller æbletærte) – Kr. 40,-


Gammeldags æblekage m.flødeskum – Kr. 40,-


Irish Coffee eller French Coffee – Kr. 55,-


Klassisk lagkage (10-12 personer) – 300,- pr. stk.

DRIKKEVARER

Velkomstdrink pr. flasker – Kr. 275,-


Øl & Vand pr. flaske- Kr. 30,-


Diverse Cider pr. flaske- Kr. 40,-


Snaps pr. glas – Kr. 25,-/ 30,-


Portvin/dessertvin pr. glas fra – Kr. 40,-


Likør, Bailey, Cognac pr. glas fra – Kr. 40,-


Husets Vin – Kr. 259,-


Vin ad libitum per. person – Kr. 250,- /495,-
Se mere på vores side om vine

​ARRANGEMENTER

Her er et par spændende forslag til dit arrangement på Søvind Kro i et af vores hyggelige lokaler;

Gildesal, Krostuen eller Jagtstuen.


Eksempler på arrangementer i huset (min. 15 personer)

FROKOSTBUFFET

Tunmousse (eller anden fiskemousse)


Lakseroulade ELLER ½ æg m/rejer og kaviar


Tarteletter ELLER fiskefillet m/remoulade og citron


Lun leverpostej m/bacon og svampe


Unghanebryst med salat (evt. ristede kartofler)/eller mørbrad à la creme m/asier og ristede kartofler


Brieost m frugt


frisk brød og smør


Kr. 349,-

3 RETTERS ARRANGEMENT

Forret

Varmrøget laksemousse m/æblesalsa samt øllebrødschips og tørret løg

Hovedret

Rosastegt oksesteg m/forårs grønt, timiankartofler svampe og rødvinssauce

Eller

Ølmarineret grillkølle eller unghanebryst m/citron og salvie samt tilbehør af kartofler og salater

DessertIsroulade m/bærkompot og nøddecrumble

Kr. 409,-

ARRANGEMENT “MED DET HELE”​

Velkomstdrink


Forret


Hovedret som buffet


Dessert


Kaffe/the – småkager


Kr. 475,-

Natmad (tillæg 99,-)

BRUNCH

Brunch kunne nemt være den idelle løsning til f.eks. barnedåb eller guldbryllup. 

(kan også laves som takw-away uden drikkevarer – 200,-/person og for min. 20 personer)

Æg, bacon, brunchpølse, yoghurt m/müsli, pålæg, lun leverpostej, æg og rejer, ost, marmelade og frugt, – tunmousse og lakseroulade samt pandekager m/sødt, kage.
Kaffe, the og juice ad libitum samt bitter.

Pris; 295,- v/min. 20 personer

Brunchen vil normalt serveres som buffet.

(tilvalg pølshorn, tarteletter, tærte, fiskefillet, eller serranoskinke/melon – 15,- pr. valg/pr person)

Ring eller mail for at høre nærmere

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Uanset hvilke spørgsmål du har, står vi klar til at hjælpe dig. Ring til os, send en e-mail, eller besøg os personligt. 

Lad os sørge for, at dit ophold på Søvind Kro bliver en oplevelse ud over det sædvanlige.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Søvind Kro ApS

Telefon: 40 40 73 25

Undtagen mandag

E-mail: info@soevindkro.dk

Haldrupvej 5

8700 Horsens

Se rutevejledning

CVR-nummer: 36420685