FORSLAG TIL HOVEDRETTER
Unghanebryst m/ timiankartofler, sauté af grøntsager, ristede svampe og svampesauce
Glaseret skinke m/flødekartofler, selleri, æble,
svampe samt skysauce
Skinkesteg – honingmarineret med bagte rødder og kartofler
Gammeldags oksesteg m/ hvide kartofler, glaserede løg, bønner og kraftig oksestegsovs
Svinemørbrad stegt som vildt m/ klassisk tilbehør
Rosastegt oksesteg m/ udvalg af grønsager, små ristede kartofler, urter og rødvinssauce
Ølmarineret grill kølle m/ sæson grønt, timian kartofler og sauce
Lammekølle m/svamperisotto og tilbehør.
Oksemørbrad m/ kartoffelkage, svampeterrin,
sæson grønt og rødvinssauce (tillæg 50 kr.)
Lammefrikadeller m/melonsalat, aioli og krydderkartofler.
Kr. 255,-
Hovedretten kan også serveres som buffet m/2 salgs kød, kartofler, tilbehør og sauce.